Dintotdeauna a existat o diferență între România rurală și cea urbană. Au observat-o în timp, au analizat aspectul, au luat la pas ulițele satelor unde ai crede că nu poți găsi țipenie de om, iar apoi au gândit și implementat proiecte care să ajute aceste comunități.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a vorbit, în cadrul unui interviu, despre provocările autorității publice locale, impuse de perioada martie 2020-aprilie 2021, despre investițiile aflate în derulare și despre marile proiecte cu finanțare europeană ce urmează a fi implementate.  

Contracte semnate pentru reabilitarea și extinderea rețelei de apă și canalizare în Craiova și alte localități din județul Dolj, stadiul proiectului privind firul II Isvarna, provocări în implementarea proiectelor, lucrări demarate, acestea reprezintă o parte dintre subiectele despre care am discutat, în cadrul unui interviu, cu directorul Companiei de Apă Oltenia, Alin Șuiu.

Debranșările de la sistemul centralizat de căldură și furnizare a apei calde nu ar mai trebui să reprezinte o problemă în Craiova, prețul gigacaloriei nu va crește în perioada următoare, iar Termo pare să fie pregătită pentru sezonul rece 2020-2021. Despre toate acestea a vorbit, într-un interviu, directorul Termoficării Craiova, Gheorghe Nedelescu.