80.000 de lei din bugetul CJ Dolj pentru crearea noilor paturi ATI Covid

Suma de 80.000 de lei a fost alocată, din bugetul Consiliului Județean Dolj, pentru realizarea traseelor de alimentare și distribuție de oxigen medical pentru paturile nou create la ATI Covid, în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

ati scju  

S-a luat decizia reorganizării Sectorului ATI Covid, din cadrul SCJU Craiova, în sensul suplimentării numărului de paturi.

Astfel, până în data de 5 aprilie vor mai fi amenajate alte cinci paturi pentru pacienți Covid. Numprul total de locuri în ATI Craiova va ajunge la 25.

Criza sanitară continuă să se acutizeze, astfel încât este nevoie de măsuri rapide și eficiente. Am luat decizia de a sprijini eforturile autorităților medicale de a mări numărul de paturi la secția de Terapie Intensivă prin suplimentarea fondurilor direcționate către Spitalul Județean de Urgență Craiova. Astfel, am alocat suma de 80.000 de lei pentru realizarea traseelor de alimentare și distribuție de oxigen medical pentru paturile nou create la ATI Covid. Răspundem de fiecare dată solicitărilor pe care reprezentanții SCJU Craiova ni le transmit, pentru a asigura necesarul medical în lupta împotriva Covid”, a menționat președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.