Gunoi descărcat din pubelă direct pe trotuar, la Craiova. Amendă

O femeie în vârstă de 43 de ani, din Craiova, a fost amendată, după ce a fost depistată că „descărca” gunoiul din pubelă, pe trotuar. 

pubela romanescu gunoi

Vecinii au făcut sesizări în această privință, polițiștii locali depistând-o pe femeie.

O cameră video a surprins momentul când aceasta, ajutată de către un tânăr, aruncă tot gunoiul pe trotuar, după care aleargă cu toții pentru ca nu cumva cineva să îi observe.

Acțiunile de identificare a cetățenilor care aruncă gunoaie pe străzile Craiovei continuă. În urma sesizărilor primite de Poliția Locală, dar și cu sprijinul vecinilor din zonă, a fost identificată o femeie din Craiova - M.I., în vârstă de 43 ani, care arunca deșeuri pe bulevardul Nicolae Romanescu.

Aceasta a fost sancționată cu o amendă în valoare de 1000 lei, potrivit Hotărârii de Consiliu Local nr. 107/2008 pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public, dar și cu o altă amendă de 1000 lei, pentru că nu deținea contract la propria locuință, cu operatorul autorizat”, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Craiova.

Familia respectivă a ridicat gunoiul de pe domeniul public și a primit termen de 48 ore pentru a intra în legalitate și a încheia contract cu operatorul de salubritate din Craiova.