Polițiștii locali au restituit unei craiovence gunoiul pe care l-a aruncat pe bulevard

Directorul Poliției Locale Craiova, Octavian Mateescu, a însoțit un echipaj din subordine, joi seara, la domiciliul unei femei pentru a înapoia acesteia gunoiul pe care îl aruncase pe un bulevard din municipiu. 

gunoi mateescu

Potrivit reprezentanților Primăriei Craiova, femeia a primit și o amendă în valoare de 2.000 de ei, chiar dacă aceasta a negat că ar fi aruncat deșeurile respective la voia întâmplării.

În seara zilei de miercuri, 21 aprilie 2021, Poliția Locală Craiova a depistat o persoană în timp ce arunca gunoi menajer pe domeniul public, la intersecția străzilor Râului cu Popoveni. În vârstă de 42 de ani, numita Iovan Stela a fost identificată de polițiștii locali, care s-au deplasat astăzi la domiciliul acesteia pentru a o ajuta să-și recupereze cât mai repede bunurile pierdute, în aceeași stare în care au fost aruncate pe domeniul public. În plus, numita Iovan Stela a mai primit un cadou - o amendă în valoare de 2000 lei, potrivit reglementărilor în vigoare”, anunță reprezentanții Primăriei Craiova.

Ultimele știri