MApN caută 100 de cercetători, medici și chimiști pentru Institutul „Cantacuzino”

Ministerul Apărării anunță, vineri, a lansat procedura de ocupare, prin concurs, a peste 100 de posturi de cercetători, medici, biologi, biochimiști, farmaciști și ingineri în cadrul Institutului de Cercetare „Cantacuzino”.

cantacuzino

„Ministerul Apărării Naționale anunță demararea procedurilor de ocupare prin concurs a peste 100 de posturi de cercetători, medici, biologi, biochimiști, farmaciști și ingineri în cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Aceste posturi au fost prevăzute în baza strategiei de dezvoltare și relansare a Institutului, aprobată de la începutul acestui an de ministrul apărării naționale, Gabriel Leș”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Ministerul Apărării.

Potrivit sursei citate, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, aflat în coordonarea secretarului de stat Mihai Dan Chirică (șeful Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului), a demarat procedurile de achiziții și investiții, în baza bugetului aprobat în valoare de aproximativ 40 milioane de lei, pentru modernizarea zonelor de producție și consolidarea și reabilitarea infrastructurii.

sursa Mediafax