Cursuri hibrid la Universitate din Craiova

Studenții Universității din Craiova vor începe noul an universitar în sistem hibrid, combinând cursurile online cu laboratoare și activități în sala de curs.

universitatea din craiova

În condițiile pandemiei de COVID-19, cursurile se desfășoară, începând din octombrie, în sistem mixt, combinând cursurile online cu activităţi în sală (on-site), anunță Universitatea din Craiova.

Astfel, cursurile se fac exclusiv online prin intermediul platformelor de învățare precum Google Classroom, Cloud INCESA, Google Drive, Dropbox etc.

Activitățile de seminar, laborator, lucrările practice se desfășoară cu prezență fizică în proporție de minim 50% la fiecare disciplină și în funcție de particularitățile fiecărei facultăți.

„Universitatea din Craiova va începe noul an universitar într-un sistem mixt/hibrid, care să permită optimizarea calității procesului de învățământ în condițiile asigurării și respectării recomandărilor la nivel național, a normelor de sănătate și siguranță sanitară, pentru întreaga comunitate academică și pentru oraș”, transmit reprezentanții Universității din Craiova.