Au luat startul înscrierile pentru programul Rabla pentru Electrocasnice, ediția de sărbători

Au luat startul înscrierile pentru programul Rabla pentru Electrocasnice, ediția de sărbători

Înscrierile pentru programul Rabla pentru Electrocasnice, ediția de sărbători, au început vineri. Programul are un buget de 34 de milioane de lei.

electrocasnice rabla

Anunțul a fost făcut de ministrul Mediului, Tanczos Barna care a prezentat calendarul programului Rabla pentru Electrocasnice, ediția de sărbători.

Avem o veste importantă legată de programul Rabla electrocasnice. Lansăm o nouă sesiune, o sesiune de sărbători, cu un buget de 34 de miioane de lei, pentru cei care vor să-și achiziționeze aparate mai prietenoase cu mediu, care consumă mai puțin curent electric”, a anunțat Tanczos Barna.

Începând de vineri, la ora 10:00, persoanele fizice au la dispoziție șapte zile pentru a se înscrie în program. Procedura se face prin crearea contului de utilizator în aplicația informatică. Programul Rabla pentru Electrocasnice, ediția de sărbători, are trei etape.

„După înscriere vom avea trei sesiuni. Următoarea etapă, cea rezervată pentru televizoare, laptopuri și tablete începe pe 3 decembrie, iar ultima, pentru aparate de aer condiționat, uscătoarele de rufe și aspiratoare pe 10 decembrie. Pentru această etapă am introdus o condiție mult mai riguroasă, voucherele sunt nominale, netransmisibile, ca să eliminăm traficul, vânzarea acestora după rezervare”, a mai Tanczos Barna.

Pentru mașini de spălat rufe și vase, aparate de aer condiționat, frigidere, televizoare și uscătoare de rufe statul oferă vouchere în valoare de 400 de lei, pentru aspiratoare vouchere de 200 de lei, pentru laptopuri vouchere în valoare de 500 de lei și pentru tablete vouchere de 300 de lei.