Angajări din sursă externă la IPJ Dolj

Angajări din sursă externă la IPJ Dolj

24 de posturi sunt scoase la concurs, de Inspectoratul de Poliție Județean Dolj, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă. Trei sunt pentru ofițer, 18 sunt pentru agenți de poliție și trei pentru personal contractual.

ipj dolj

Perioada de recrutare a început în ziua de 29 iunie și se va încheia în ziua de 12 iulie (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 12 iulie 2022, până la ora 16:00).

Cererile împreună cu documentele în volum complet, specificate în anunț, vor trebui transmise doar online, la adresele de email specificate în fiecare anunț, în perioada stabilită pentru înscriere.

Anunțurile de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, precum și modelele documentelor, pot fi accesate pe adresa de internet a IPJ Dolj, fiind disponibile pe https://dj.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

• ofiţer specialist I (psiholog) în cadrul Serviciului Criminalistic – Compartimentul Identificări Judiciare.

• ofițer specialist I (medic veterinar) în cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor.

• ofițer specialist II în cadrul Serviciului Cabinet - Compartiment Schengen si Relații Internaționale.

• 16 posturi vacante de agenți de poliție, specialitatea ordine publică

• 2 posturi de agent de poliție în cadrul Secţiei Regionale de Transporturi Craiova.

• un post de personal contractual (inginer construcţii civile şi industriale) în cadrul Serviciului Logistic.

• un post de personal contractual (operator controlor date) în cadrul Serviciului Rutier.

• un post de muncitor calificat exploatare şi reparaţii auto în cadrul Serviciului Logistic.

Potrivit IPJ Dolj, procedura de concurs cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate proba de evaluare a performanței fizice, acolo unde este cazul, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate, examinarea psihologică și medicală a candidaților.

Data examenului scris este 3 septembrie, fiind aceeași pentru toate posturile de polițist scoase la concurs la nivel național, dar diferită pentru personalul contractual.