Traseul lui Gheorghe Dincă în ziua în care a ucis-o pe Alexandra, surprins de camere de supraveghere

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost surprins de camerele de supraveghere în ziua în care a ucis-o pe Alexandra. Din imagini reiese că acesta și-a lăsat mașina în zona pieței după ora 9.00, iar la ora 12.00, după comiterea crimei, a fost adus de o altă mașină.

suspect caracal dinca

Din imagini reiese că ucigașul a parcat mașina la ora 8.40 pe o stradă din oraș, acesta fiind, cel mai probabil momentul în care a plecat la farmacie, iar fata de 15 ani a rămas singură. Alexandra a spus operatorilor de la 112 că vorbește de pe telefonul agresorului, iar acesta este plecat la farmacie.

O altă înregistrare de pe camerele de supraveghere, de la ora 9.31, îl arată pe Gheorghe Dincă în momentul în care parchează mașina și coboară, după un minut, purtând o pălărie pe cap. La un moment dat, după ce face câțiva pași, se întoarce, pare că ia ceva din mașină și merge pe jos, cel mai probabil pe drumul spre casă.

La ora 12.13, după momentul în care se presupune că Alexandra a fost ucisă, Dincă este adus în zona unde lăsase mașina, de un localnic, într-un autoturism de culoare albastră. Proprietarul mașinii a fost audiat marți în dosar.

Revenind la imagini, ucigașul coboară din mașină și merge spre autoturismul său, parcat încă de dimineață și pare că are în mână o pungă. Dincă intră în mașina sa, parcată pe partea dreaptă a drumului și la 13.06 pleacă.

Apelurile la 112 ale Alexandrei au început la ora 11.05, iar ultima discuție, conform raportului MAI, a avut loc la ora 11.29, cu un polițist, pe telefoul personal al acestuia.

Surse din anchetă arată că fata a fost surprinsă de Dincă la telefon și atunci a lovit-o cu putere pe fată, aceasta a căzut și a rămas inconștientă. Gheorghe Dincă a părăsit locuința și timp de două ore s-a plimbat prin oraș, fiind surprins de camere inclusiv când aruncă o parte din bijuterii, într-o pungă, în curtea unui hotel din Caracal. Potrivit acelorași surse, agresorul a stat între orele 12.00 și 14.00 în oraș, apoi a revenit și a găsit-o pe fata decedată, după care i-a ars cadavrul.

Agresorul și-a recunoscut abia duminică faptele.