Noi percheziții în casa criminalului în serie. Vor fi sparte gropile betonate?

Căutările de noi probe în casa lui Gheorghe Dincă, din Caracal, s-au reluat, luni dimineața, după ce anchetatorii au venit cu un nou mandat de percheziție.

gheorghe dinca caracal 1 40044300 1280x720

Procurorii DIICOT și criminaliștii au revenit, luni dimineața, cu un nou mandat pentru a căuta noi probe în locuința lui Gheorghe Dincă, după ce acesta a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani și pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani.

Oamenii legii percheziționează în continuare casa lui Dincă, dar este posibil să se treacă și la spargerea gropilor acoperite cu beton. Aceste gropi acoperite cu beton, deși le-au atras atenția încă de la început și au născut fel de fel de speculații, nu au fost spate nici până astăzi, deși s-au scurs aproape două săptămâni de percheziții. Motivele găsite anchetatori au fost că, spărgându-le, ar fi riscat să distrugă problele de la suprafață. 

La percheziții participă și Gheorghe Dincă. În paralel, mai multe persoane, apropiați și cunoscuți ai bărbatului bănuit de două crime sunt audiați la sediul Poliției Caracal.