Directorul Zamfir explică insuccesul marca Lara Fabian

Reprezentanții Operei Române Craiova, organizatorii spectacolului care o avea pe Lara Fabian invitată specială, anunță că evenimentul va fi reprogramat. 

Antoniu Zamfir 190416

Primele semne despre o posibilă problemă au apărut sâmbătă seara, când artista și-a amânat zborul spre România.

Ne-am dorit să închidem Festivalul Elena Teodorini cu un spectacol complex, atipic, să lărgim aria de adresabilitate. Am apelat la una dintre marile artiste ale lumii, pe numele său Lara Fabian, artistă care în pofida a ceea ce se va întâmpla în această seară în lipsa dânsei, o respect și o respectăm cu toții pentru întreaga sa carieră. Dânsa urma să ajungă aseară la București, la ora 22.50. Ne pregătisem să o întâmpinăm și să stabilim cu staff-ul tot programul ce urma să aibă loc astăzi. Din păcate, la ora 18.00 am primit un telefon prin care am fost informat că își amână zborul pentru astăzi, din motive medicale cu care s-a confruntat pe durata zborului Montreal-Paris. Așteptam și nu aș vrea să fie nimeni în pielea mea, până în ultima clipă ca dânsa să ia avionul și să vină. Am văzut toată bunăvoința din partea managerului dânsei și nu am să pot să suspectez nimic ciudat la mijloc”, a explicat Zamfir.

Reprezentanții Operei Române Craiova discută, acum, cu managerul artistei despre o reprogramare a spectacolului. Nu există o dată sigură, dar se dorește una cât mai apropiată zilei de astăzi.

Dânsa postează, acum două ore, un mesaj prin care confirmă ceea ce noi știam de aseară, faptul că se află în indisponibilitate vocală, că traversează momente critice de sănătate și suntem în acest moment în discuții de reprogramare a spectacolului. Sper ca publicul nostru să nu-și piardă încrederea. Ne vom folosi de toate mijloacele pentru a reuși să reprogramăm la o dată cât mai apropiată de cea de astăzi acest spectacol. În măsura în care programul dânsei și starea de sănătate vor permite acest lucru. Nu pot să avansez o dată, dar discuții purtăm. Și concertele de la București sunt anulate, cel puțin asta știm acum. Din punct de vedere organizatoric, luăm toate măsurile”, a mai spus directorul Operei Române Craiova.

Potrivit acestuia, peste 3.200 de bilet au fost vândute pentru acest concert, un record pentru Opera Română Craiova, cum îl numește directorul instituției.

Persoanele care au cumpărat bilete au două variante: să aștepte spectacolul reprogramat, acest lucru dacă mai au încredere, sau își pot lua banii înapoi adresându-se reprezentanților Operei Române Craiova.