O nouă promoție de absolvenți, la IPJ Dolj

Inspectoratul de Poliție Județean Dolj și-a mărit rândurile cu cea mai nouă promoție a școlilor de agenți de poliție repartizați să își înceapă cariera. 

foto abs 4 1068x896

Cei 30 de tineri absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr” Câmpina au fost primiți, în prima lor zi de serviciu în cadrul IPJ Dolj, de comandantul inspectoratului, care le-a urat bun venit în rândurile polițiștilor doljeni și le-a oferit sfaturi binevenite la început de carieră.

Este de menționat faptul că cei mai noi 30 de polițiști din cadrul IPJ Dolj fac parte din elita generației lor de absolvenți, obținând, la finalul studiilor, medii foarte mari, cuprinse între 9,43 și 9,85, ceea ce le-a permis să își aleagă primul loc de muncă, în conformitate cu propriile opțiuni, toți alegând să lucreze la inspectoratul doljean. Primele două note au fost obţinute de un băiat şi o fată, care au avut ocazia să aleagă primii dintre cele 30 de posturi disponibile şi, de asemenea, ca urmare a rezultatelor foarte bune la învăţătură, aceştia au primit şi diplome de excelenţă din partea Corpului Naţional al Poliţiştilor”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Dolj.

Conducerea IPJ Dolj a luat decizia să repartizeze absolvenții atât la subunități din Craiova, Băileşti, Bechet şi Segarcea (șapte absolvenți), cât și la posturi de poliție din mediul rural – 23 de absolvenți (Negoi, Catane, Afumaţi, Bistreţ, Rast, Cernăteşti, Teasc, Dioşti, Amărăştii de Jos, Ostroveni, Plenita - doi absolventi, Ghidici, Verbiţa, Valea Stanciului – doi absolvenţi, Gângiova, Sadova, Bârca, Moţăţei, Terpeziţa, Vârtop si Urzicuţa).