Reprezentant USR, agresat de un angajat al Primăriei Țuglui

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Țuglui, este cercetat de către polițiștii doljeni, fiind acuzat că a lovit un alt doljean, în apropierea unei secții de votare, acesta din urmă fotografiindu-l în timp ce aducea două persoane la vot.

Tuglui 191124

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii Secției 3 Politie Rurala Bucovăț au fost sesizați de un bărbat de 42 de ani, din Țuglui, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din localitate, a fost agresat fizic de un alt bărbat, pe motiv că i-a făcut fotografii, în timp ce transporta două persoane la vot.

„Din verificările efectuate a rezultat că un bărbat de 49 de ani ar fi transportat un bărbat de 73 de ani, care se deplasa cu ajutorul unui cadru metalic, acesta fiind însoțit și de fiica sa de 53 de ani, cei doi fiind rude cu cel care îi transporta”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Reprezentanții PNL Dolj, au transmis, într-un comunicat de presă, că cel lovit este reprezenantul USR, Tudor Adrian Țițirigă. Incidentul a avut loc în apropierea secției de votare 509 din comuna Țuglui.

„Reprezentantul USR a fotografiat momentul în care, din mașina angajatului primăriei Țuglui, coborau două persoane ce fuseseră aduse pentru a vota. Acesta este momentul în care reprezentantul USR a fost scuipat, înjurat și lovit de angajatul primăriei. Momentul a fost surprins și de camerele de supraveghere din comună. În acest caz a fost sesizată poliția, iar reprezentantul USR a depus plângere penală pentru loviri și alte violențe”, se arată în comunicatul PNL Dolj.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.