Scandal pe un fond de vânătoare. Trei doljeni, la spital

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 49 şi 58 de ani, din comuna doljeană Vela, au ajuns la spital, miercuri, în urma unei altercații pe care au avut-o cu patru tineri, pe fondul de vânătoare din localitate.  

ambulanta poza buna si poza 63735200

Ieri, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în extravilanul comunei Vela, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.

S-a stabilit, în urma cercetărilor, că altercaţia ar fi avut loc între trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 49 şi 58 de ani, care s-ar fi aflat în patrulare pe un fond de vânătoare şi un alt grup de patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani, toţi din comuna Vela.

În timpul altercaţiei, mașina celor trei bărbați a fost avariată, iar unuia dintre aceştia, paznic de vânătoare, i-ar fi fost furată arma de serviciu, care se afla în autoturism, fără muniţie.

Cei trei au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Arma a fost recuperată de poliţişti de la unul dintre cei 4 tineri, care a precizat că ar fi luat-o din maşină pentru a nu fi utilizată în timpul altercaţiei. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.