Uzina Ford din Craiova, 12 ani de existență

S-au împlinit 12 ani de când Ford a preluat uzina din Craiova. Președintele Ford România, Ian Pearson, a făcut anunțul pe o rețea de socializare.
 

 ford

Uzina Ford din capitala Băniei are nu mai puțin de 6000 de angajați, care în această perioadă, au intrat în șomaj tehnic din cauza coronavirusului. Angajații fabricii vor sta acasă până pe 5 aprilie. În ciuda noului virus, care a întrerupt activitatea la Ford, fabrica de mașini din Craiova a împlinit 12 ani de existență. 

”În urmă cu doisprezece ani, Ford a început o călătorie minunată la Craiova și în România! Ca orice călătorie provocatoare, în acești ani am experimentat ascensiuni și coborâșuri, însă am avut aceeași abordare: să rămânem pozitivi, să lucram impreuna ca o echipă, să fim mândri de ceea ce am realizat; să învațăm din succesele noastre, precum și din greșelile noastre. Sunt atât de mândru, ca și predecesorii mei, că fac parte din această călătorie și sunt profund recunoscător să conduc o echipă atât de uimitoare! Acum, în timp ce ne confruntăm cu o altă provocare, iar cu aceeași abordare ca înainte, apreciez și mai mult echipele mele, le susțin, înțeleg și să rămână mai puternice împreună. La multi ani, Ford Craiova!”, este mesajul președintelui Ford România, Ian Pearson.