Un poliţist de frontieră de la Bechet, diagnosticat cu COVID-19. A intrat în contact cu 12 colegi

Un poliţist de frontieră de la Bechet, diagnosticat cu COVID-19. A intrat în contact cu 12 colegi

 Un poliţist de frontieră de la Bechet a fost diagnosticat, marţi, cu infecţie cu SARS -COV-2. Bărbatul ar fi luat virusul de la o colegă de serviciu cu care făcea naveta, dar care nu avea simptome ale bolii, spun surse locale.

bechet

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Dolj, 12 poliţişti care au intrat în contact cu bărbatul diagnosticat cu COVID-19 au fost scoşi din misiuni şi sunt în izolare.Ancheta epidemiologică este în desfăşurare.

„Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a dispus readaptarea dispozitivului cu poliţişti de frontieră din cadrul celorlalte ture de serviciu, astfel încât să se poată executa misiunile specifice de supraveghere şi control. Totodată urmează să se efectueze decontaminarea sediului sectorului şi a autovehiculelor din dotare”, anunţă reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Dolj

Numărul angajaţilor MAI din Dolj care au fost diagnosticaţi cu COVID-19 a ajuns la 30. Cei mai mulţi, 28, sunt jandarmi de la Gruparea Mobilă Craiova. 6 dintre luptători au fost deja externaţi din spital.

(sursa: Mediafax)