Campania de vaccinare în oraşul Dăbuleni

Primăria oraşului Dăbuleni, judeţul Dolj, a adus la cunoştinţa locuitorilor cum decurge campania de vaccinare şi demersurile care se fac, în acest sens.

primaria dabuleni

Informarea se adresează locuitorilor orașului Dăbuleni și ai comunelor Amărăștii de Jos, Amărăștii de Sus și Dobrotești, arondate centrului de vaccinare a populației împotriva COVID-19.

Centrul de vaccinare a populației împotriva COVID-19 funcționează în clădirea fostei Școli generale nr. 4, situată în orașul Dăbuleni, pe strada Unirii, nr. 120.

Spațiile necesare  desfășurării vaccinării sunt amenajate corespunzător, conform normelor stabilite, în acest sens, de către factorii decidenți în materie.

Pentru buna desfășurare a acestei acțiuni au fost recrutate persoanele calificate (medici, asistenți medicali, registratori).

Cu cererea nr. 1508/ 25.01.2021 pentru autorizarea temporară de funcționare și cu declarația pe proprie răspundere cu nr. 1225/ 26.01.2021, depuse în conformitate cu Ordinul Ministrului Sănătății nr. 10/ 12.01.2021, la Direcția pentru Sănătate Publică Dolj, a fost solicitată autorizarea de funcționare.

Pe data de 01.02.2021 a fost trimisă către DSP Dolj încă o solicitare, în același sens, înregistrată la Primăria orașului Dăbuleni cu nr. 1421, la care încă nu s-a primit nici un răspuns, dar, neoficial, s-a comunicat că există o lipsă acută de vaccinuri, motiv pentru care orice autorizare de vaccinare nu se mai acordă.