Noi sensuri giratorii în Craiova

PNL-istul Nicolae Giugea a făcut câteva promisiuni craiovenilor, care au început de curând să prindă contur.

43ECEACF 567A 48A4 B476 62858AAC3A75

Este vorba de două noi sesnsuri giratorii și un alt peoiect care privește lărgirea benzilor de circulație de la intrarea în oraș. Totul pentru fluidizarea traficului.

În urma unei întâlniri cu Directorul General Regional al Direcției Regionale Drumuri și Poduri Craiova, Bogdan Bratu, au stabilit câteva lucruri concrete.

Va fi instalat un sens giratoriu la intersecția dintre DN65, km 6 și DJ 52A, în apropiere de Metro, în aproximativ trei săptămâni. Inițial va fi un sens giratoiu provizoriu, însă ulterior va fi înlocuit cu unul definitiv.

În același timp, urmează a fi scoase la licitație proiectarea și executarea unui sens giratoriu modular la Hanul Doctorului, la intersecția dintre DN 65 și Centura de Nord. Acest sens giratoriu urmează să înlocuiască actuala semaforizare, ceea ce va duce la fluidizarea traficului. Între cele două sensuri giratorii vor fi amplasate separatoare de sens și în acest fel se va elimina cea mai importantă cauză a accidentelor care au loc frecvent în zona Aeroportului”, transmite parlamentarul doljean.

Un alt proiect de investiții va fi demarat în primăvară și privește lărgirea pe 4 benzi a DN 65 de la km 7+700 pe o distanță de 1,5 km până la sensul giratoriu ce face legătura cu drumul spre Cârcea. Astfel, traficul de la acea intrare în Craiova va fi mult îmbunătățit.