Trenuri pline cu călători, staționate ore în șir în Gara Craiova

Câteva trenuri au rămas staționate noaptea trecută în Gara din Craiova.

gara craiova 191227

UPDATE: În total, 16 trenuri au staţionat în gara din Craiova. Zece dintre ele au circulat în condiţii speciale, cu întârzieri cuprinse între 8 şi 63 de minute. Alte 4 trenuri au staţionat în gară între 70 şi 195 de minute, iar alte două trenuri au fost anulate,călătorii fiind transportaţi cu alte locomotive, puse la dispoziţie de CFR.  

Sute de persoane au trecut prin momente de panică din cauza unei așteptări care a luat sfârșit abia în această dimineață, atunci când a fost reluat traficul feroviar.

Călătorii au fost nevoiți să aștepte ore în șir, noaptea trecută, până când traficul feroviar a fost reluat. Zboruri pierdute, nemâncați și obosiți, așa și-au petrecut noaptea sute de pasageri.

Reprezentanții CFR Călători S.A spun că a fost un deranjament tehnic, care a fost rezolvat de echipele speciale.

CE18B54B DD53 45D9 ADB9 0EAE68666C3A

A fost o problemă la instalația de centralizare electronică. Momentan, nu se știe câte trenuri au fost staționate, unele au fost și anulate. Traficul feroviar a  fost reluat la 8.06, iar trenurile au plecat în condiții speciale. O comisie specială va stabili cauzele”, a declarat purtătorul de cuvânt al CFR Călători S.A, Oana Brânzan, pentru Ediție Specială.

Circulația feroviară a fost afectată, iar pasagerii au fost nevoiți să aștepte ore bune. 

Revenim cu detalii!