Se introduce parcarea cu plată la Aeroportul Craiova

Începând cu data de 1 februarie, se va introduce parcarea cu plată la Aeroportul Internațional Craiova – Terminal Sosiri, anunță reprezentanții unității.

aeroport craiova 12

În funcție de timpul de staționare, au fost stabilite și tarifele pe care le vor plăti utilizatorii.

Astfel, cei care lasă mașina în parcare mai puțin de patru ore, vor plăti 1 leu/oră.

Dacă se staționează mai mult de patru ore, planul tarifar este următorul:

4.01 h – 6 h/5.00 lei total;
6.01 h – 8 h/6,00 lei total;
8.01 h – 12 h/7,00 lei total;
12.01 h – 16 h/8,00 lei total;
16.01 h – 18 h/9,00 lei total;
18.01 h – 24 h/10,00 lei total;

Reprezentanții Aeroportului Craiova au anuțat că este posibilă și varianta abonamentelor. Astfel, pentru o lună, prețul abonamentului este de 250 de lei; pentru 6 luni, prețul este de 1.000 de lei, iar pentru un an, prețul este de 1.500 de lei.

În cazul în care se pierde sau se deteriorează cartela de acces, taxa este de 100 de lei.

Condițiile pe care șoferii trebuie să le respecte, odată ce folosesc această parcare, au fost făcute publice pe site-ul aeroportului.

„Daunele provocate de nerespectarea semnificației indicatoarelor și a marcajelor rutiere de pe teritoriul regiei ori a indicațiilor agenților de ordine. Daunele provocate de mișcările barierelor, în situația nepăstrării distanței dintre autovehicule, reglementată prin marcajele rutiere. Prelungirea duratei de utilizare a parcărilor publice datorate decalării orelor de aterizare/decolare a aeronavelor. Orice consecință imediată sau ulterioară, directă sau indirectă, a nerespectării prezentului regulament sau a refuzului achitării tarifelor de parcare ori a penalităților afișate. Camerele TVCI instalate în parcare sunt destinate exclusiv supravegherii fluxurilor, înregistrarile video nefiind disponibile publicului. Pe durata utilizării parcării, conducatorii auto au obligația de a asigura autovehiculele și bunurile aflate în acestea, în tariful de parcare nefiind incluse cheltuieli pentru pază”, informează reprezentanții Aeroportului Craiova.

X

Right Click

No right click