Un candidat la Primăria Craiova vrea zone de recreere pentru tineri

Craiova are multe zone verzi, printre care și Parcul Nicolae Romanescu, care este cel mai mare parc natural din estul Europei.

 Primaria Craiova

Eduard Ciceu, candidat la Primăria Craiova, vrea să facă din capitala Băniei un oraș modern, cu zone de sporturi și petrecere a timpului liber pentru toate categoriile de vârstă.

De asemenea, Ciceu susține că în multe orașe din România sunt zone unde pensionarii pot juca șah și locuri de joacă pentru cei mici, dar zonele pentru tinerii pasionați de skateboarding, de mersul cu trotineta și bicicleta lipsesc cu desăvârșire. 

Craiova are nevoie de cel puțin două astfel de investiții: una de mici dimensiuni, amenajată ultracentral, și una de mari dimensiuni, într-unul dintre parcurile orașului. Și nu e suficient să le amenajăm. Odată create, aceste zone trebuie promovate intens, prin sponsorizarea de către Primărie a unor concursuri naționale și internationale, prin parteneriate cu firme producătoare de echipament sportiv care pot organiza evenimente specifice”, a explicat Eduard Ciceu. 

Eduard Ciceu este candidatul Pro România la Primăria Craiova.