Ambasadorul SUA, încântat de vizita la Craiova

Premierul Ludovic Orban, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Adrian Zuckerman, dar și ministrul Transporturilor Lucian Bode au făcut o vizită fabricii Ford din Craiova.

 orban la ford

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, crede că România are un potențial mare, o istorie bogată în domeniile științei sau culturii. De altfel, poporul român nu ar avea un prieten mai bun decât SUA, care-și ia angajamentul de a continua colaborarea, astfel încât ”toți românii să aibă un viitor prosper”.

Totodată, ambasadorul SUA, a afirmat vineri, la fabrica Ford din Craiova, că România are nevoie de lideri vizionari, precum preşedintele Klaus Iohannis şi prim-ministrul Ludovic Orban.

 ”Cred că povestea Ford este un exemplu excelent a ceea ce se poate întâmpla dacă Statele Unite şi România lucrează împreună.
Astăzi, această fabrică asigură locuri de muncă foarte bune pentru peste 6.300 de români harnici. România a făcut paşi importanţi şi are potenţialul să devină lider regional. Însă pentru a valorifica acel potenţial, mai este nevoie de muncă. Va fi nevoie de lideri vizionari, precum preşedintele Iohannis şi prim-ministrul interimar Orban pentru a depăşi provocările care urmează şi a conduce această ţară spre o Renaştere modernă a României, o renaştere nu doar a economiei, ci a tuturor faţetelor vieţii româneşti.”, a declarat în cadrul vizitei de ieri, Adrian Zuckerman.

Adrian Zuckerman le-a adus numai cuvinte de laudă conducătorilor României. Acesta crede că țara noastră a făcut un pas important în ceea ce privește dezvoltarea și că ar avea potențial mare să devină lider regional.