Centura Balșului, gata la termen. Ministrul Transporturilor: ”Olguța Vasilescu a mințit cu nerușinare”

Lucian Bode, ministrul Transporturilor a oferit asigurări oltenilor că centura ocolitoare a orașului Bals va fi gata la termen.

Orban expres 191122 FB 

Pe șantierul centurii Balșului, ministrul Transporturilor a explicat că lucrărilor vor fi gata la timp. Mai exact, în iunie 2021. ”Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a mințit cu nerușinare când a spus că guvernul Orban nu a plătit constructorii. Avem toate plățile la zi”, a spus Lucian Bode.

De asemenea, și Ludovic Orban este nemulțumit de cum se lucrează pe cele două tronsoane, unde licitația este întâziată. Acesta a suținut în urma vizitei de ieri, de pe șantier, că indicii de trafic au crescut dramatic și a devenit o problemă destul de mare să traversezi Balșul sau Slatina.

”Necesitatea drumului expres a devenit foarte mare, reprezintă o prioritate absolută. Deocamdată lucrurile se miscă mulțumitor doar pe tronsonul 2. Pe tronsonul 1 i-am transmis antreprenorului că nu poate să invoce nicio scuză. Așteptăm o mobilizare exemplară și din partea constructorului”, a transmis Orban.