Parcul de... socluri, din Craiova(!)

O realizare hidoasă a Administraţiei PSD a Craiovei: Parcul de socluri, ce va deveni un parc al busturilor personalităţilor înghesuite, ca la bâlci...

Parcul de Statui

Parcul de socluri, care va deveni, peste ceva timp, un parc al busturilor personalităţilor din Oltenia – puşi la grămadă, de parcă ar fi fost producţie de serie, situat într-un colţişor, aflat în faţa Restaurantului ATLANTIS (vizavi de Teatrul Naţional „Marin Sorescu”, pe partea stângă, în fostul părculeţ din spatele teatrului) este o realizare hidoasă a administraţiei PSD, care denotă lipsa totală de respect a politrucilor PSD, ajunşi în funcţi publice, care nu au nici un respect faţă de literatura şi istoria românilor.

Mulţi dintre membrii PSD, absolvenţi de Şcoli de vară, de partid, şi-au cumpărat diplome la kilogram şi au accesat în funcţii cu mult prea mari pentru competenţele lor şi, atunci, s-au văzut nevoiţi să mimeze competenţa şi să execute pupincurismul de partid, cu abnegaţie şi stăruinţă, numai pentru a râmăne în funcţiile (sinecurile) care le-.au fost repartizate, fără merit.

Acum, se vede imaginea incompetenţei administraţiei PSD în Craiova, timp de prea mult timp(!)... Zeci de statui, ale unor personalităţi culturale din Oltenia, sunt înghesuite, ca într-un grajd de vite, pe un spaţiu îngust, cu pretenţia de... Parc al Statuilor(!).

Cert este că niciodată nu vom evolua, spre o societate civilizată şi corectă, cu politrucii de partidaceste figuri sinistre ale neo-comunismului pesedist!...

Tot ce se uzează, în folosinţă, mai mult de douăzeci de ani, trebuie să intre în Programul RABLA.

Cred că anul 2020 este cel mai potrivit ca Progamul Rabla să se aplice şi la PSD!...