Șofer beat, fugărit de mașina de poliție. Oamenii legii au tras focuri de armă

Poliţişti din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi au observat ieri un autoturism care se deplasa pe DJ-561C, din direcția Daneți către Murta, șoferul autoturismului virând brusc pe o altă stradă la apariţia echipajului.

politisti rutieristi

Polițiștii au mers în urmărirea mașinii, folosind semnalele acustice și luminoase, însă cel în cauză nu a oprit, mărind viteza de deplasare. Unul dintre poliţişti a executat mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât şi asupra autoturismului, reuşindu-se oprirea şi imobilizarea conducătorului. Șoferul de 52 de ani este din Daneţi și se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

”Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 1,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, transmite IPJ Dolj.

Pe numele șoferului, autoritățile au întocmit  dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului