Blocuri din Brazdă, din nou, fără căldură și apă caldă

O defecțiune apărută la rețeaua de distribuție a energiei termice, aparținând CET II Craiova, a lăsat fără căldură și apă caldă, pentru a treia oară în câteva zile, locuitorii blocurilor ce depind de Punctul Termic 7 Brazdă.  

calorifer 800x600

Craiovenii care încă depind de serviciile regiei de termoficare sunt nemulțumiți de faptul că periodic rămân fără apă caldă și căldură.

Reprezentanții Termoficării Craiova spun că nu prea au ce să facă în astfel de cazuri și, mai mult, și ei sunt deranjați de disconfortul creat de aceste reparații.

Miercuri, sute de apartamente din cartierul craiovean „Brazdă” nu vor fi încălzite, în intervalul orar 10.00-13.00, reprezentanții Complexului Energetic Oltenia anunțând noi reparații la rețea.

Directorul CET II Craiova, Dan Vasile, spune că în această zonă este vorba despre „un traseu foarte lung de țeavă și că se impune schimbarea unor zeci de metri de țeavă”.

Vor fi afectați, potrivit unui comunicat de presă, consumatorii din blocurile: M1, M2, R1,….R7, R1a, R4a, P1, P2, T1…T6, adică 19 blocuri ce însumează 373 apartemente.

 

Ultimele știri