Stați în casă! Foișoarele din oraș, închise

Foișoarele din municipiul Craiova, loc de întâlnire în special pentru vârstnici, au fost închise de către reprezentanții primăriei, măsura fiind luată pentru a preveni răspândirea coronavirusului.  

foisoare 3

Este cunoscut faptul că foarte mulți vârstnici din municipiu își petrec timpul în aceste spații, jucând table sau doar pentru a purta anumite discuții.

Nici după ce le-au fost comunicate mesaje cu privire la faptul că ar trebui să stea cât mai izolați posibil pentru a nu contacta noul virus, aceștia nu au conștientizat riscul, foișoarele fiind aceleași locuri de întâlnire pentru ei. 

Primăria Craiova a închis foișoarele și revine cu mesajul pentru vârstnici, dar nu numai: „Stați în casă”.  

După ce am luat decizia de a închide locurile de joacă din Craiova, ca o măsură complementară închiderii instituțiilor de învățământ, continuăm șirul de măsuri de prevenție și vom închide și foișoarele din cartierele și parcurile Craiovei. Luăm această măsură pentru protejarea celor mai vulnerabili dintre noi la noul virus: vârstnicii și pe cei cu afecțiuni ce pot fi factor agravant”, anunță reprezentanții Primăriei Craiova. 

Tot de astăzi, Primăria Craiova a luat decizia să închidă și locurile de joacă din oraș.