Aeroportul Craiova: Germania a ridicat restricțiile de călătorie

Au fost ridicate restricțiile de călătorie impuse de către autoritățile din Germania, pentru călătorii români, potrivit unui anunț al reprezentanților Aeroportului Internațional Craiova. 

wizz avion

"Conform informatiilor primite de la institutiile abilitate, nu mai exista restrictii de calatorie pentru cetatenii romani care calatoresc in Germania, asadar nu mai este necesara declararea unui motiv intemeiat pentru deplasarile din Romania in Germania", anunță reprezentanții Aeroportului Craiova.

Reprezentanții Aeroportului Craiova mai anunță că, în conformitate cu Hotararea Guvernului nr. 394/18 mai 2020 privind starea de alertă și a Deciziei Institutului Național de Sănătate Publică (INSP), zborurile spre: Italia, Spania, Anglia, Franța, Belgia se vor relua când în țara respectivă vor exista maxim 5 cazuri / 1 milion de locuitori în ultimele 14 zile

În acest sens, în fiecare zi de luni, autoritățile vor actualiza lista verde, în funcție de care se pot relua zborurile spre anumite destinații

Aeroportul nu vinde bilete, prestează servicii pentru pasageri, dar acceptul de îmbarcare se face prin checkin RAS, și nu aeroportul este răspunzător pentru acest lucru Operatorii aerieni vor anula / actualiza starea biletelor de avion săptămânal, deoarece și companiile aeriene așteaptă decizia INSP România. Din aceste motive, mulți dintre pasageri dețin bilete active după data de 22 iunie, chiar dacă destinația se află într-o țară aparent cu zboruri suspendate conform Hotărârii 394/18 mai 2020”, anunță conducerea AIC. 

X

Right Click

No right click