Stadionul de atletism din Craiova, aproape gata. Președintele FRA, în Bănie

Președintele Federației Române de Atletism, Florin Florea, a vizitat, vineri, noul stadion de atletism din Craiova, edilul Mihail Genoiu anunțând că două piste sunt gata de folosire.  

stadion 4

Genoiu a mai spus că fiecare dintre cele două piste vor avea instalație nocturnă separată, întregul proiect fiind aproape de finalizare.

„I-am prezentat, astăzi, președintelui Federației Române de Atletism, Florin Florea, întreaga bază sportivă și potențialul acesteia. Două piste sunt gata de folosire – una la standarde competiționale, de 400 metri, dar și cea de warm-up, de 200 metri, fiecare cu instalație de nocturnă separată. Sistemul audio de înaltă fidelitate va oferi ambientul necesar celor care vor evolua pe terenul de competiții. Toate materialele și instalațiile sunt nou-nouțe și vor utila nu doar pista mare, ci și stadionul de warm up. Vestiarele și cabinele sunt pregătite pentru sportivi, dar și membrii echipelor, precum și comentatori sportivi sau oameni implicați în fenomenul sportului. Suntem la câțiva pași distanță de finalizarea celui mai frumos complex sportiv din țară destinat atletismului”, anunță primarul Craiovei, Mihail Genoiu, pe Facebook. 

Proiectul are o valoare de aproximativ 45 milioane lei, cu TVA, lucrările demarând anul trecut în luna iunie.

stadion 1