Primăria Craiova „asfaltează electoral”

Lucrări „de mântuială” făcute de Primăria Craiovei, înainte de alegerile locale!

Giugea 1

Candidatul PNL la funcţia de Primar al Craiovei, Nicolae Giugea, a fost sesizat de cetăţenii care locuiesc pe strada Trandafirului din Craiova în legătură cu modul în care se fac lucrările de trasare şi asfaltare a carosabilului:

Mai mulți locatari de pe strada Trandafirului mi-au trimis câteva imagini cu lucrările care se efectuează în zonă. Probabil că Primăria consideră că oamenii au așteptat prea mult să se asfalteze strada și nu vor comenta în legătură cu modul incalificabil în care se fac aceste lucrări.

În primul rând, lățimea străzii este de maxim 4,75 m, ceea ce încalcă normele în vigoare. Și să nu credeți că nu este spațiu. Este, după cum se vede din imagini, dar nimeni nu a venit să vadă condițiile. Locuitorii de pe stradă spun că de când au început lucrările nu a venit nimeni de la Primărie la fața locului, deși beneficiarul ar trebui să supervizeze ce se întâmplă pe teren.

Giugea 2

În al doilea rând, bordurile sunt foarte înalte, iar în fața garajelor nu este nici o posibilitate ca oamenii să mai poată intra sau ieși cu mașinile. Practic, oamenii trebuie să își lase mașinile unde pot, pentru că în propria lor curte nu mai au cum.

Cam așa lucrează Primăria Craiova – asfaltează electoral, de ochii lumii, fără nici un respect față de oameni!

 

X

Right Click

No right click