Consumul de jocuri online a crescut în pandemie

Deși cazinourile și sălile de jocuri au fost închise timp de 3 luni, consumul de păcănele a crescut. Oamenii au migrat către mediul online, iar pacanelele au fost preferatele lor în această perioadă.

FS joc online calculator telefon

Sălile de jocuri, agențiile de pariuri și cazinourile au fost închise timp de trei luni, din martie până la mijlocul lunii iunie, iar românii au preferat să se joace online.

Astfel, conform Cazino365.ro, un portal dedicate jocurilor de casino, cele mai jucate păcănele în timpul pandemiei au fost următoarele:

1. Burning Hot - Este jocul aflat în fruntea preferințelor utilizatorilor din țara noastră. Burning Hot a apărut în 2015, fiind produs de EGT, una dintre companiile de renume din domeniu. Are un RTP de 96.45%, o variație medie, este ușor de înțeles, iar grafica este foarte bună. Jocul are 5 role și 5 linii de plată, iar pariul maxim este de 100 RON. Câștigul maxim este de 60.000 RON. Burning Hot face parte din categoria sloturilor cu 7777, având numeroase simboluri retro care se îmbină cu grafica modernă a jocului. Totodată, Burning Hot are și simboluri speciale precum 77777, wild sau scatter.

2. Shining Crown - Un alt joc de la EGT, lansat în 2016 și care a intrat rapid în topul clienților din țara noastră. Shining Crown are un RTP de 96.37%, variație scăzută, beneficiază de o grafică modernă, temă atractivă, jackpot progresiv, praguri accesibile de pariere și scatter multiplu. Sunt 5 role cu 10 linii de plată, iar pariul maxim ajunge la 200 RON, în timp ce câștigul maxim până la 100.000 RON. Simbolurile generale din Shining Crown sunt fructele, dar cel mai căutat simbol este cifra 7. În plus, există o serie de jackpot-uri ce pot fi acordate, dar și posibilitatea ca ultimul câștig să fie jucat datorită Gamble.

3. Flaming Hot - 2016 a fost un an plin de realizări mărețe pentru EGT, pentru că tot atunci a fost lansat și Flaming Hot. Fructele sunt simbolurile generale - cireașă, piersică, mărul, strugurele, pepenele și banana. De asemenea, mai sunt și simboluri obișnuite, iar cel mai căutat este 7 roșu. Flaming Hot are un RTP de 95.53%, variație medie, grafică modernă, multiple jackpot-uri și funcția Gamble. Sunt 5 role cu 40 de linii de plată, pariul maxim este de 800 RON, iar câștigul maxim ajunge până la 400.000 RON. Totodată, acest joc beneficiază și de jackpot progresiv.

4. Sizzling Hot Deluxe - Lansat în 2017 de compania Novomatic, Sizzling Hot Deluxe are un RTP de 95.66, variație medie, iar schema este de 5x3. Jocul în sine este foarte simplu, are o miză minimă foarte mică și câștigurile maxime pot fi de până la 1.000 de ori mai mari decât suma pariată. Pariul maxim este de 50 RON, iar câștigul maxim ajunge așadar la 50.000 RON. În plus, beneficiază și de jackpot progresiv. Sizzling Hot este un alt joc bazat pe fructe: cireșe, portocale, lămâi, prune, pepeni și struguri, dar, din nou, cel mai căutat simbol este 7. Cei care prind cinci de 7 în linie primesc câștigul maxim. Acest joc are și scatter.

5. 20 Super Hot - Jocul creat de EGT în 2015 are un RTP de 95.79%, variație scăzută și o schemă 5x20. Se adresează în special celor care vor să joace strict de distracție pentru că miza minimă este de doar 20 de bani, iar cea maximă ajunge până la 12 RON. În schimb, câștigul maxim poate fi de 200.000 RON și jocul beneficiază și de jackpot progresiv. Fructele sunt și în acest joc simbolurile principale, dar cel mai important este 7, care este și wild și substituie toate simbolurile, cu excepția scatter-ului. În concluzie, 20 Super Hot este un joc care iți oferă șanse mari de câștig.

Ultimele știri

X

Right Click

No right click