Ion Prioteasa, la ultima ședință în calitate de președinte al CJ Dolj

Ion Prioteasa a participat, joi, la ultima ședință a Consiliului Județean Dolj, în calitate de președinte al instituției. 

prioteasa ultiam sedinta

Am fost emoționat să conduc ultima ședință în calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj, după patru mandate în care am reușit, alături de toți aleșii care au activat în acești 16 ani, să îmbunătățim semnificativ județul. Mulțumesc și echipei inimoase de profesioniști desăvârșiți de la Consiliul Județean, un colectiv de salariați cu care, sunt convins, multe instituții s-ar mândri. Vreau să le mulțumesc tuturor colaboratorilor cu care am avut onoarea să lucrez în tot acest timp – primari, parlamentari, membri ai Guvernului, europarlamentari, directori ai unităților subordonate Consiliului Județean sau reprezentanți ai mass-media. Totodată, le mulțumesc consilierilor județeni care mi-au oferit o plachetă în semn de recunoaștere a activității pe care am depus-o în beneficiul comunităților doljene în ultimii 16 ani, un gest care înseamnă foarte mult pentru mine”, este mesajul lui Ion Prioteasa. 

Actualul președinte al Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, este una dintre propunerile PSD Dolj pentru Senatul României.

prioteasa ultiam sedinta 2