Universitatea din Craiova a dat startul evenimentului „Studenții noștri pot mai mult”

Universitatea din Craiova a dat startul, miercuri, evenimentului „Studenții noștri pot mai mult”, acțiune care a ajuns la cea de-a IX-a ediție. 

Pentru acest eveniment, fiecare facultate are la dispoziție un stand de prezentare, în cadrul căruia își expune și prezintă materiale de promovare, cât și produse care surprind specificul activității lor precum: roboți, mașini sau dispozitive sportive.

De asemenea, fiecare facultate va organiza o serie de experimente spectaculoase și va prezenta oferta educațională pentru admiterea din sesiunile iulie și septembrie 2022, prin distribuirea de pliante și broșuri informative.

Proiectul „Studenții noștri pot mai mult” vizează stimularea creativității, dorința de implicare a studenților Universității din Craiova în derularea unor activități practice, în vederea dezvoltării acestora atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Evenimentul se va desfășura și joi, 26 mai, între orele 09:00 – 17:00.

Proiectul „Studenții noștri pot mai mult” este organizat de Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, în colaborare cu Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti (COS).

CITEȘTE ȘI: Producătorii olteni revin în centrul Slatinei. Piaţa volantă se redeschide din weekend