Început de an școlar în Dolj: Cornul și mărul, gata să vină! Laptele sau iaurtul mai întârzie

Elevii din județul Dolj au început anul școlar fără corn, lapte și fructe. Dacă pentru produsele de panificație și pentru măr s-au găsit furnizori și urmează a fi încheiate contractele, situația lactatelor nu a fost încă rezolvată. 

laptic

Licitația pentru lactate va fi reluată pentru că singurul furnizor care s-a prezentat la procedura organizată inițial nu a avut o ofertă conformă, spun reprezentanții Consiliului Județean Dolj.

În privința cornului, a biscuiților și a mărului, au fost alese firmele ce vor furniza produsele, urmând a fi încheiate contractele cu acestea.

Vor fi trei unități economice pentru produsele de panificație și două pentru fructe.

Procedura de atribuire a furnizorilor pentru produsele de panificație și fructe este în desfășurare, în etapa de evaluare, urmând ca în zilele următoare să se încheie contractele-cadru pe perioada 2022-2023. Vor fi încheiate contracte cu trei operatori economici pentru produsele de panificație și două contracte cu operatori economici pentru furnizarea mărului. Produsele vor ajunge la elevi în săptămânile următoare”, dau asigurări reprezentanții CJ Dolj.

În județul Dolj, 55.817 de preșcolari și școlari vor beneficia de acest program.