"Alege școala", proiect pentru sute de copii din Dolj

Şcoala a devenit mult mai atractivă pentru sute de copii din comunităţile Predeşti, Sopot, Băilești, începând din aceasta toamnă. 

FB IMG 1570781241757

Aceștia iau parte la activităţile educaţionale din cadrul proiectului ,,Alege Şcoala - educaţie de calitate, viitor în comunitate", desfăşurat de World Vision România în parteneriat cu Patriarhia Româna.

Printre activităţile proiectului, special gândite pentru a se plia pe nevoile copiilor şi a contribui la reducerea părăsirii timpurii a şcolii, se numără implementarea unui model de grădiniţă prietenoasă, derularea de programe ,,şcoală dupa şcoală", precum şi alte activităţi care, cu siguranţă vor fi pe placul celor mici şi le vor oferi experienţe de învăţare şi dezvoltare: şcoli de vară, grădiniţe estivale, şcoli duminicale, cluburi tematice, excursii şi tabere educaţionale.

Proiectul ,,Alege Școala ‐ educație de calitate, viitor în comunitate!" este desfăşurat de fundaţia World Vision România în parteneriat cu Patriarhia Română, în comunităţile Predeşti, Sopot, Băileşti (jud. Dolj) şi Parpaniţa (jud. Vaslui), pe o perioda de 36 de luni.