Zeci de studenți de la Universitatea din Craiova și-au dat întâlnire cu reprezentanții Continental

Tineri studenți cadrul Facultății de Științe, Universitatea din Craiova, au luat parte la un eveniment organizat de reprezentanții companiei Continental Automotive Systems Sibiu.

 continental3

Zeci de tineri de la Facultatea de Științe din cadrul Universității din Craiova s-au întânit cu cei de la compania Continental Automotive Systems Sibiu, care le-a oferit stagii de practică sau internship, urmate de oportunități de angajare. Sala unde s-a desfășurat evenimentul a fost plină de studenți, aceștia arătându-și interesul legat de o posibilă angajare într-una din cele mai mari companii din țară.

continental1

Reprezentanții Continental ”le-au pus pe masă” studenților oferte de a lucra în compania cu profil tehnologic. Programele de formare ale firmei Continental se adresează în special studențior, asigură reprezentanții companiei. Totodată, compania fondată în 1871 a încheiat cu Universitatea din Craiova un parteneriat, care asigură investiții financiare pentru dotarea laboratoarelor, susținerea de competiții studențești, evenimente dedicate tinerilor.

continental

”Am venit la acest eveniment pentru că îmi doresc să mă angajez cât mai repede, urmează să termin și facultatea și trebuie să-mi găsesc un loc de muncă în domeniul pe care l-am studiat. Din câte am observat, sunt oferte bune”, ne-a spus un tânăr student de la Facultatea de Științe.

Firma Continental este pe piață de aproape 150 de ani, iar în prezent peste o mie de studenți se dezvoltă prin internship în cadrul companiei.