Colegiul Militar din Craiova, locul al-II-lea, după procentul de promovare a Bacalaureatului

Colegiul Național Militar ,,Tudor Vladimirescu” se află pe locul al II–lea între colegiile din județul Dolj în ceea ce privește procentul de promovare al examenului național de bacalaureat.

tudor vladimirescu

Potrivit rezultatelor finale pentru prima sesiune de BAC 2020, pandurii au promovat examenul maturităţii în procent de 99,01%, cu media generală 8,70.

„După o muncă susținută, printr-o activitate intensă și printr-un efort concentrat al elevilor, al cadrelor didactice și al tuturor celor care au fost alături de acești tineri, 33 dintre ei au obţinut nota 10 la una dintre probele de examen: 15 la limba și literaura română, 7 la matematică și 11 la proba la alegere (fizică, chimie, informatică sau biologie)”, anunță reprezentanții unității de învățământ. 

Mihai Andrei Pascu a obținut media 10 la Examenul National de Bacalaureat, iar cea mai mare medie la fete, 9,96, aparține Ștefaniei Narcisa Ștefănescu.

Emoţiile se vor încheia, însă, pentru cei mai mulți dintre ei pe 9 iulie când va avea loc repartiția pentru instituțiile militare de învățământ superior sau la sfârșitul lunii iulie când se vor afișa rezultatele la examenul de admitere în Institutul Medico -Militar.