Elevii din ciclul primar învaţă cum... să facă dragoste!

Elevii din ciclul primar învaţă cum... să facă dragoste!

Când eram în primii ani de gimnaziu, ciclul primar – clasele I-IV, descopeream tainele ştiinţei şi ale naturii înconjurătoare, fără să ne fie afectată copilăria.

A face dragoste

Aveam dreptul la vise şi la basme cu prinţi şi zâne, pe care le consideram reale şi prezente, undeva, în viitorul nostru. Cel puţin atunci, la acea vârstă, toate aceste minuni copilăreşti făceau parte din zorile fiecărei dimineţi şi din jocurile noastre, dintre care şotronul era pe primul loc.

Elevii de azi, însă, încă de la o vârstă fragedă, sunt puşi în faţa unor alte realităţi şcolare similare cu o agresiune sexuală asupra copilăriei lor(!): nu mai e vremea de Feţi Frumoşi şi Ilene Cosânzene, pentru că lecţia de zi sună astfel:

A face dragoste

Când un bărbat şi o femeie fac dragoste, ei se sărută, se mângâie, se îmbrăţişează. Penisul bărbatului se alungeşte, devine dur şi se ridică. El poate astfel să pătrundă în interiorul sexului femeii, în vagin. Este momentul marii plăceri pentru bărbat şi pentru femeie. Când plăcerea devine foarte puternică, sperma ţâşneşte în vaginul femeii, cu milioanele ei de spermatozoizi.

Copilărie + Sex = Dezinteres pentru şcoală şi mame-copii cu prunci la sân!