Dorințele studenților contează

Timpul trece, iar redeschiderea anului universitar este o problemă și la Universitatea din Craiova.

studenti

Pentru conturarea unei idei cât mai clare a dorințelor studenților, cu privire la anul universitar 2020-2021, membrii Adunarii Generală a Convenției Organizațiilor Studențești (C.O.S.) au hotărât realizarea unui sondaj de opinie. Realizat pe platforma Google, chestionarul are, până în prezent, aproximativ 3.000 de răspunsuri înregistrate. Accesul la datele chestionarului îl au membrii Consiliului Director al C.O.S., care coordonează întregul proces.

Perioada în care studenții pot răspunde se va termina pe 15 septembrie. 

Senatul Universității va lua decizia cu privire la modalitatea de începere a anului universitar.

“Chestionarul are un rol consultativ pentru a ne forma noi, reprezentanții studenților, o idee despre ce își doresc oamenii pe care îi reprezentăm. La decizia finală vor cântări mulți factori, dar rezultatul chestionarului va fi unul dintre ei. Părerile studenților sunt împărțite. Așteptăm finalul chestionarului pentru a putea spune mai multe, astfel răspunsurile lor nu vor fi influențate”, spune Radu Antohi, președintele Convenției Organizațiilor Studențești.

„A fost o idee bună să fie consultați și studenții. Contează și dorințele lor. Eu îmi doresc să ne întoarcem fizic la cursuri pentru că sunt mult mai eficiente decât cursurile online”, spune Andrada Betej, studentă a Facultății de Litere a Universității din Craiova

X

Right Click

No right click