Toate şcolile din Motru sunt pregătite pentru reînceperea cursurilor

Primarul municipiului Motru, judeţul Gorj, Cosmin Morega, a dat asigurări că toate şcolile din localitate sunt pregătite pentru reînceperea cursurilor.

eleva

Cosmin Morega: „Ieri, 03.02.2021, am luat legătura și chiar am fost prezent, cu directorii instituțiilor de învățământ și grădinițelor de pe raza municipiului Motru pentru a mă asigura că acestea vor putea începe activitatea de pe data de 8 februarie. În urma discuțiilor, am primit asigurări că toate locațiile sunt pregătite, asta dacă nu mai apare vreun ordin, în următoarea perioadă, care să modifice acest lucru. (...)

Practic, de luni, 08.02.2021, toți copiii vor putea merge la școală, fizic, cât și la Grădinița nr. 7 Motru, Grădinița Leurda și Grădinița Catolică Motru.

Grădinița cu Program Prelungit și Creșa își vor deschide porțile, dacă totul va fi normal, începând cu luna martie, la acest obiectiv continuând lucrările de reabilitare.

Totodată, vă anunț că am ținut cont de solicitările și necesitățile dumneavaoastră, ale părinților, și din acest an va fi formată o clasă în plus, pentru program prelungit, cu 20-25 copii, deci numărul total al claselor va fi de opt.

Vă asigur că atât eu, cât și cadrele didactice, vom face tot ce este posibil pentru ca școala să înceapă la timp și în condiții cât mai sigure, pentru sănătatea tuturor.

Vă mulțumesc tuturor pentru implicare, inclusiv constructorului care, cu toate că prin contractul semnat, terminarea lucrărilor este, undeva, la sfârșitul anului, a realizat lucrările într-un ritm alert, dând posibilitatea de a deschide porțile instituțiilor la timp”.