Primăria Craiovei întârzie să dea un răspuns cererii RAT, din luna august, de prelungire a traseului 9 până în cartierul Magnolia

În urma solicitării mai multor locuitori ai cartierului Magnolia, RAT Craiova a depus, în luna august a acestui an, la Primăria din Craiova, o cerere de prelungire a traseului 9 până în cartier.

rat craiova

Răspunsul reprezentanților primăriei întârzie să apară, fapt ce îi înfurie din ce în ce mai tare pe localnicii acestui cartier.

Unul dintre inițiatorii acestui demers este Călin Lucian, tatăl a doi copii care face cel puțin patru drumuri pe zi în oraș.

„În fiecare zi, la ora 8, îmi duc băiatul cu mașina la grădiniță, iar la ora 12 îl iau. Urmând ca la ora 14 să fac un alt drum pentru a duce și fetița la ore, iar seara, bineînțeles că mă întorc să o iau. Fac 90 de kilometri zilnic în oraș, ceea ce duce la o sună foarte mare la sfârșit de lună. Aș prefera să îmi cumpăr un abonament la traseul 9, așa ar fi mult mai puțin costisitor și nici nu aș mai polua. În situația mea sunt părinții a aproximativ 300 de copii din cartier”, afirmă Călin Lucian.