Cîțu, de Ziua Forțelor Terestre: Oameni pe care îi admir și cărora se cuvine să le mulțumim

Cîțu, de Ziua Forțelor Terestre: Oameni pe care îi admir și cărora se cuvine să le mulțumim

Premierul Florin Cîțu transmite un mesaj cu prilejul Zilei Forțelor Terestre: „Sunt oameni pe care îi admir și cărora se cuvine să le mulțumim”.

soldat

„Astăzi marcăm Ziua Forțelor Terestre din România, zi dedicată militarilor și întreg personalului civil al celui mai numeros corp al Armatei Române. Sunt oameni pe care îi admir și cărora se cuvine să le mulțumim pentru înaltul profesionalism și responsabilitatea de care dau dovadă în tot ceea ce fac pentru a asigura capacitatea defensivă a țării și pentru a ne reprezenta cu cinste în misiunile pe care le desfășoară cu partenerii internaționali strategici ai României. Mai mult, sunt mereu alături de oameni în perioade dificile, așa cum au dovedit în diferite acțiuni desfășurate și în sprijinul românilor afectați de pandemie”, transmite Florin Cîțu.

Premierul adaugă faptul că, indiferent de specificul misiunilor lor, oamenii din structurile Forțelor Terestre și-au îndeplinit datoria „cu seriozitate, dăruire și curaj, după exemplul patronului lor spiritual Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință din tradiția creștină, pe care îl sărbătorim tot astăzi”.

„Îi felicit pentru toată munca lor în misiunile pe care le desfășoară în țară sau în afara granițelor și le doresc succes și mai departe. La mulți ani, tuturor, și sănătate! De asemenea, le urez <La mulți ani>, sănătate și împliniri tuturor românilor care își sărbătoresc astăzi onomastica”.

(sursa: Mediafax)