Bilanțul deceselor din cauza coronavirusului ajunge la 40. Printre victime, o tânără de 27 de ani

Încă două persoane au murit în România din cauza coronavirusului. Printre victime se numără o tânără de numai 27 de ani din Botoșani.

coronavirus 2252

Grupul de Comunicare Strategică anunță că a murit un bărbat de 71 de ani din județul Suceava, care avusese contacte cu o persoană revenită din Austria.

Testele i-au ieșit pozitive în 26 martie, iar bărbatul a murit duminică, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Bărbatul avea probleme medicale majore.

Victima cu numărul 40 este o tânără de 27 ani din județul Botoșani. Testul pozitiv în cazul acesteia a venit în 23 martie, iar tânăra a murit tot duminică, la Spitalul Boli Infecțioase Iași. Tânăra avea diabet zaharat tip I decompensat.

Primul deces din România al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost anunțat duminică, 22 martie, de Grupul de Comunicare Strategică, fiind vorba despre un bărbat de 67 de ani confirmat în 18 martie cu Covid-19 la Unitatea de primi Urgențe a Spitalului Filiași. Acesta suferea de cancer în fază terminală.

X

Right Click

No right click