MS Margareta a României a transmis un mesaj pentru Crucea Roșie la 160 de ani de la înființare

MS Margareta a României a transmis un mesaj pentru Crucea Roșie la 160 de ani de la înființare

Crucea Roșie, cea mai importantă societate de binefacere la nivel mondial, marchează 160 de ani de la înființare, ocazie cu care Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei române, preşedintele Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România, a transmis un mesaj.

Margareta a Romaniei mesaj Crucea Rosie

ÎCu ocazia Zilei Crucii Roșii, a fost transmis un mesaj din partea Majestății Sale Margareta a României, personalitate care este și președinte al organizației:

Mișcarea Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie sprijină, în fiecare an, peste 160 de milioane de oameni aflați în zone de conflict, afectați de criză sau de dezastre naturale. Voluntarii și personalul angajat sunt activi zilnic la nivel mondial, iar ziua de 8 Mai reprezintă momentul în care ei sărbătoresc aportul lor la viața comunităților mari și mici, ajutând oamenii să aibă o viață mai sigură și mai demnă.

Zilele acestea, când răspândirea la nivel mondial a coronavirusului a afectat viețile tuturor, voluntarii şi angajaţii Societăților Naționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie de pe tot întinsul globului, în ciuda amenințării continue a insecurității, au fost permanent în acțiune pentru a oferi asistență umanitară tuturor celor aflaţi în nevoie şi au demonstrat încă o dată că "Oriunde pentru oricine", nu sunt doar cuvinte, ci fapte.

Este o perioadă dificilă pentru toată lumea, dar văd atât de multă solidaritate, speranță și dăruire, nu numai în rândul voluntarilor Crucii Roșii Române, ci și al milioanelor de voluntari și angajaţi din întreaga lume. Această solidaritate ne va ajuta să depășim perioada de grea încercare prin care trecem.

Transmit cele mai calde mulţumiri şi admiraţia mea oamenilor care fac posibilă misiunea Societății Naționale, voluntarilor și angajaților noștri, pentru devotamentul, curajul, implicarea şi munca lor neobosită precum și donatorilor generoși. Vă invit să rămâneţi alături de Crucea Roşie Română, pentru ca împreună să privim spre viitor cu încredere!

La mulți ani!