Nicușor Dan: Este ziua de naștere a noului București

Nicușor Dan, dat câștigător al alegerilor pentru Primăria Capitalei de rezultatele exit-poll, a declarat, duminică, faptul că are încredere că la numărătoarea finală va fi desemnat primar general și că astăzi este „ziua de naștere a noului București”.

FB 200927 nicusor dan

„Astăzi este ziua de naștere a noului București. Am încredere că după numărătoarea votului voi fi noul primar al Capitalei”, a declarat Nicușor Dan.

Acesta a spus că are încredere în candidații susținuți de PNL și USR PLUS că vor ajunge primari în sectoarele din Capitală.

Acesta le-a mulțumit pentru susținere tuturor celor care l-au votat, dar a spus că va fi un primar general care se va implica pentru toți cetățenii.

De asemenea, Dan le-a mulțumit liderilor PNL și USR PLUS pentru că au înțeles să îl susțină pe el la Primăria Capitalei.

„Vreau să le mulțumesc colegilor care ne-au votat și care s-au implicat și că ne-au dat încredere în ciuda campaniei murdare care s-a desfășurat împotriva noastră. (...) PNL și USR PLUS au ales să susțină voința bucureștenilor", a declarat Nicușor Dan.

(sursa: Mediafax)