Parc de mari dimensiuni în Târgu Jiu

Parc de mari dimensiuni în Târgu Jiu

O firmă din județul Gorj a demarat lucrările pentru parcul de mari dimensiuni ce va fi amenajat în zona Narciselor din Târgu Jiu, pe terenul preluat de la fosta unitate militară, anunță primarul Marcel Romanescu. 

parc targu jiu

RÂNCASKI SRL se numește societatea care a câștigat licitația și care a început măsurătorile în zonă.

Aceasta este reprezentată de domnul Mitroi Cătălin și deține o experiență vastă în domeniu, având dezvoltate mai multe proiecte similare. Am lucrat foarte bine cu societățile locale și sunt foarte mulțumit că și în acest caz avem o firmă din județul Gorj. Vă reamintesc faptul că este vorba de un proiect amplu, constând în amenajarea unei zone de agrement pe o suprafață de 12 hectare, investiția fiind de 3 milioane de euro, bani din fonduri europene”, a explicat Romanescu.

Edilul a mai spus că spațiile verzi vor fi vaste, cu 10 hectare de gazon, 2500 de arbori din specii de valoare, totul dotat cu sistem de irigații care să acopere întreaga suprafață.

Vor fi 10.000 metri pătrați de alei, un loc de joacă mare, de 650 de metri pătrați, amfiteatru în aer liber de 1300 de metri pătrați, un punct de informare și de închiriat biciclete, iar iluminatul va fi asigurat de un sistem modern cu 200 de stâlpi.