Propunerea PSD pentru funcția de subprefect al județului Gorj

Propunerea PSD pentru funcția de subprefect al județului Gorj

PSD Gorj l-a nominalizat pe Romeo Chiriac, actualul director al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, pentru postul de subprefect de Gorj, a transmis formaţiunea politică, după ce prefectul Marcel Iacobescu a afirmat că nu s-ar fi făcut nicio nominalizare.

romeo chiriac director somaj gorj

Conform protocolului din cadrul Coaliției de guvernare, Partidului Social Democrat Gorj îi revin cele două poziții de subprefect. La acest moment, a fost trimisă spre analiză o primă propunere, în persoana domnului Romeo Chiriac. În ceea ce privește cea de-a doua nominalizare, ea va fi făcută la o dată ulterioară, în urma unei analize în cadrul partidului.

Nu stiu pe cine a sunat domnul prefect la Guvern, cu cine a vorbit, dar, în orice caz, nu a vorbit cu cine trebuia. Bănuiesc că nu a sunat la Administrativ sau la Logistică. Dacă l-ar fi sunat pe primul ministru sau pe secretarul general al Guvernului, s-ar fi informat corect. Propunerea există. Am făcut o singură nominalizare, deocamdată, care este trimisă spre avizare, așa cum se întâmplă în toate situațiile pentru prefecți, subprefecți, secretari de stat și subsecretari de stat. Așteptăm răspunsul comisiei de avizare, care va fi publicat și în Monitorul Oficial”, a declarat Mihai Weber, președintele PSD Gorj.