Pacienții SJU Târgu Jiu, meniu special în perioada Paștelui

Pacienții SJU Târgu Jiu, meniu special în perioada Paștelui

Pacienții care vor fi internați în secțiile Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, în perioada sărbătorilor pascale, vor avea parte de un meniu special.

bucatarie spital targu jiu

Potrivit purtătorului de cuvânt al unității spitalicești, Mihaela Țiclaenu, meniul este realizat în așa fel încât pacienții să guste din produsele tradiționale specifice acestei perioade.

Ouă roșii, cozonac, friptură și sarmale sunt doar câteva dintre preparatele pe care bucătăresele de la Spitalul Județean le vor pregăti pentru bolnavi.

La Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, pacienții internați vor avea la micul dejun și un ou roșu pe lângă meniul obișnuit. La prânz, pacienții vor fi serviți cu friptură de pui, sarmale și cozonac, dar și ciorbe în funcție de regimul alimentar pe care îl urmează. Mai au în meniul de Paște și friptură de pui cu piure de cartofi, piept de pui cu orez, cartofi cu roșii și friptură de pui, ciorbă de perișoare. Fructele sunt și ele prinse. Drobul iese din meniu, în acest an, pentru că este prea gras”, a precizat Țicleanu.