Recidivist la 63 de ani. Bărbat din Gorj, arestat după ce a încercat să violeze o bătrână din localitate

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din comuna Logrești, județul Gorj, a fost arestat preventiv, după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a intrat peste o bătrână în casă și a încercat să o violeze. Acesta se afla în arest la domiciliu pentru comiterea acelorași gen de fapte, asupra unei femei de 87 de ani, din comuna Berlești. 

catuse1

Sâmbătă, nepoata femeii a sunat la poliție pentru a semnala fapta, bunica acesteia fiind din comuna Logrești.

Polițiștii a stabilit că vineri seara, un bărbat de 63 de ani, din comuna Logrești, băut fiind, a intrat fără drept în curtea locuinței unei femei de 85 de ani, din aceeași localitate și a încercat să întrețină relații sexuale prin constrângere cu aceasta.

Bătrâna s-a opus, determinându-l pe bărbat să părăsească locuința.

Bărbatul de 63 de ani se afla în arest la domiciliu pentru comiterea acelorași gen de fapte, asupra unei femei de 87 de ani, din comuna Berlești.

În urma probatoriului administrat, la data de 28 august, polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești l-au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, pe bărbatul de 63 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, tentativă de viol și evadare”, arată IPJ Gorj.

Duminică, acesta a fost prezentat Judecătoriei Târgu-Cărbunești, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.