Bărbat și femeie din Gorj, cercetați după ce o tânără a fost înjunghiată

Bărbat și femeie din Gorj, cercetați după ce o tânără a fost înjunghiată

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Târgu-Cărbunești, a fost arestat la domiciliu și o femeie de 36 de ani, din Scoarța, se află sub control judiciar, după ce sâmbătă, o tânără a fost înjunghiată, în scara unui bloc din Târgu Jiu. 

cutit

Potrivit IPJ Gorj, fapta a avut loc sâmbătă, victima fiind din comuna Runcu și are 27 de ani.

Inițial, nu au fost cunoscute persoanele care au comis fapta, fiind demarate cercetări pentru aflarea lor.

Totodată, s-a schimbat încadrarea juridică a faptei din infracțiunea de lovire sau alte violențe în infracțiunea de tentativă la vătămare corporală.

Mai mult, duminică, au fost extinse cercetările și cu privire la săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Primul care a ajuns la audieri a fost un bărbat, de 42 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești. În urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Pe parcursul cercetărilor, s-a dispus schimbarea încadrării juridice din tentativă la vătămare corporală în vătămare corporală și a mai fost depistat faptul că și o femeie a participat la comiterea faptei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat două persoane, respectiv un bărbat, de 42 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești și o femeie, de 36 de ani, din comuna Scoarța, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, fiind prezentați Judecătoriei Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă. Față de bărbatul de 42 de ani, instanța de judecată a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile, iar față de femeia de 36 de ani, s-a luat măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu” anunță, marți, reprezentanții IPJ Gorj.

Tânără este internată la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, Secția Chirurgie.